Het team achter Medical Transport


Medical Transport bestaat uit een gedreven en professioneel team welke logistieke en operationele ondersteuning biedt ten behoeve van orgaandonatieprocedures en andere voorkomende medische transporten.
Alle chauffeurs zijn opgeleid om deze bijzondere taken te mogen uitvoeren en krijgen periodiek trainingen en herhalinscursussen.
Ten aanzien van het rijden met optische en geluidssignalen heeft Medical Transport een eigen opleidings- en herhalingstraject (OGS+) ontwikkelt waarbij gebruik wordt gemaakt van een eigen lesvoertuig.
Hierbij worden alle chauffeurs periodiek getraind op het veilig en verantwoord rijden met en gebruik maken van optische en geluidssignalen op de openbare weg.
Er is tevens een programma van protocollen ontwikkelt wat ervoor zorgt dat de chauffeurs hun werk kwalitatief op het beste niveau en volgens de geldende richtlijnen uit kunnen voeren.

Medical Transport is ISO9001:2015 gecertificeerd wat garandeert dat Medical Transport ook voldoet aan de internationale eisen op het gebied van kwaliteitsmanagement.

Ons bedrijf wordt gekenmerkt door het altijd willen leveren van de hoogste kwaliteit, zijn flexibiliteit en het meedenken met onze opdrachtgevers.Medical Transport Nijmegen / orgaandonatie / transplantatie / ambulance / medisch transport / vervoer

Ons team

Medical Transport B.V. heeft ruim 33 jaar ervaring in het vervoer van weefsel, bloed, organen, materialen en transplantatieteams ten behoeve van orgaandonatieprocedures.
Door onze jarenlange kennis en ervaring in het specialistische medische
(spoedeisende) vervoer hiervan staat ons gedreven team garant voor de hoogst
mogelijke graad van service en kwaliteit.