Over Ons

Medical Transport is gespecialiseerd in medisch (spoedeisend) vervoer

Onze geschiedenis

Medical Transport B.V. is ruim 35 jaar gespecialiseerd in het vervoer van weefsel, bloed, organen, materialen en transplantatieteams ten behoeve van orgaandonatieprocedures en overige medische doeleinden. Met de landelijke komst van Zelfstandige Uitname Teams zijn wij ons volledig gaan richten op het medisch transport en uitgegroeid tot een toonaangevende vervoerspartij.

Heden ten dage beschikken wij over een modern wagenpark en een enthousiast, gedreven en kundig team dat 24 uur per dag, 7 dagen per week klaar staat voor het verzorgen van transportopdrachten en alle logistiek hierom heen.

Missie

"Wij streven ernaar om kwalitatief en prijsbewust medisch (spoedeisend) vervoer aan te bieden aan alle partners in de medische wereld."

Visie

"Wij streven ernaar om dé toonaangevende partner te zijn in de markt van het medisch vervoer en in het bijzonder voor de Nederlandse Transplantatie Stichting."

ISO9001

Om onze kwaliteit en dienstverlening continu naar een hoger niveau te tillen beschikken wij over het ISO9001:2015 certificaat.

Aan de hand van dit certificaat kan iedere partner van ons op de hoogst mogelijke graad van kwaliteit en dienstverlening rekenen. Jaarlijks wordt onze gehele organisatie getoetst en beoordeeld op naleving van dit certificaat.