Nieuwe huisstijl voor voertuigen t.b.v. orgaandonatie en transplantatie


Medical Transport Nijmegen / transplantatieteam / orgaantransport / Nederlandse Transplantatie Stichting / Zelfstandig Uitname Team / ZUT / ambulance


Sinds 2 weken is het eerste voertuig voor orgaandonatie en transplantatieteam transport in Nederland voorzien van de huisstijl van de Nederlandse Transplantatie Stichting (lees NTS) te zien op de wegen.
Reden hiervoor is dat door veranderde wet- en regelgeving de NTS voortaan dient te beschikken over een eigen huisstijl op de voertuigen die ingezet worden ten behoeve van orgaandonatie en transplantatie.

In de afgelopen 20 jaar heeft het transport een grote professionalisering doorgemaakt. Hierbij is, op verzoek van het Ministerie van VWS, in het verleden aangehaakt bij de ambulancezorg.
In de overgangsfase tot eind december 2017 zullen de voertuigen van de opdrachtnemers, Medical Transport Nijmegen en Witte Kruis Transplant, in zowel de ambulance als NTS huisstijl ingezet worden voor dit bijzondere (spoed)transport.
Het is belangrijk dat deze voertuigen geen moeilijkheden ondervinden bij het toegang krijgen tot ziekenhuizen in Nederland, burger en militaire luchthavens in Nederland, afhandelaars op Schiphol en de luchtvaartmaatschappijen.

Vanaf half juni 2017 gaat de NTS diverse kanalen inzetten om bovenstaande onder de aandacht te brengen. Denk hierbij aan brieven aan de Raden van Bestuur, inzet op Social Media, nieuwsbrieven, websites en partners.Medical Transport Nijmegen / orgaandonatie / transplantatie / ambulance / medisch transport / vervoer

Ons team

Medical Transport B.V. heeft ruim 33 jaar ervaring in het vervoer van weefsel, bloed, organen, materialen en transplantatieteams ten behoeve van orgaandonatieprocedures.
Door onze jarenlange kennis en ervaring in het specialistische medische
(spoedeisende) vervoer hiervan staat ons gedreven team garant voor de hoogst
mogelijke graad van service en kwaliteit.