actueel

Ambulancekleding geschonken aan Kenia
AMBULANCEKLEDING GESCHONKEN AAN KENIA
Admin / 15 januari 2018

Naar aanleiding van de nieuw aangeschafte kledinglijn heeft Medical Transport Nederland gekeken naar het schenken van de huidige ambulancekleding aan een goed doel.

Medical Transport Nederland neemt tweede Volkswagen Sharan in gebruik. Dit voertuig wordt ingezet voor orgaantransport en het vervoer van transplantatieteams en materialen.
MEDICAL TRANSPORT NEDERLAND NEEMT TWEEDE VOLKSWAGEN SHARAN IN GEBRUIK
Admin / 13 december 2017

In navolging op de uitgebreide gebruikerservaringen met de eerste aangeschafte Volkswagen Sharan, heeft Medical Transport Nederland een tweede exemplaar aangeschaft.

Nieuwe huisstijl voor voertuigen orgaandonatie
NIEUWE HUISSTIJL VOOR VOERTUIGEN ORGAANDONATIE
Admin / 08 augustus 2017

De voertuigen welke worden ingezet voor orgaandonatie en transplantatieteam transport in Nederland zijn voorzien van een nieuwe huisstijl van de Nederlandse Transplantatie Stichting.

Medical Transport Nederland neemt Volkswagen Sharan in gebruik. Dit voertuig wordt ingezet voor orgaantransport en het vervoer van transplantatieteams en materialen.
MEDICAL TRANSPORT NEDERLAND NEEMT VOLKSWAGEN SHARAN IN GEBRUIK
Admin / 08 juli 2017

Op 08 juli 2017 heeft Medical Transport Nederland een Volkswagen Sharan in gebruik genomen voor het vervoer van personen, organen en materialen ten behoeve van orgaandonatieprocedures.