actueel

Medical Transport Nederland neemt Mercedes-Benz Sprinter 319CDI in gebruik. Dit voertuig wordt ingezet voor het vervoer van het Zelfstandig Uitname Team (ZUT).
MEDICAL TRANSPORT NEDERLAND NEEMT MERCEDES-BENZ SPRINTER IN GEBRUIK
Admin / 09 juli 2016

Medical Transport Nederland heeft op 09 juli 2016 een Mercedes-Benz Sprinter in gebruik genomen. Dit voertuig zal specifiek worden ingezet voor het vervoer van het Zelfstandig Uitname Team (ZUT).

Medical Transport Nederland neemt Volkswagen Multivan in gebruik. Dit voertuig wordt ingezet voor orgaantransport en het vervoer van transplantatieteams en materialen.
MEDICAL TRANSPORT NEDERLAND NEEMT VOLKSWAGEN MULTIVAN IN GEBRUIK
Admin / 10 juni 2015

Op 10 juni 2015 heeft Medical Transport Nederland een Volkswagen Multivan in gebruik genomen. Dit voertuig is aangeschaft met het oog op het veilig vervoeren van complete teams en organen.

Medical Transport Nederland neemt tweede Volvo V70 in gebruik. Dit voertuig wordt ingezet voor orgaantransport en het vervoer van transplantatieteams en materialen.
MEDICAL TRANSPORT NEDERLAND NEEMT TWEEDE VOLVO V70 IN GEBRUIK
Admin / 04 februari 2015

Op 4 februari 2015 heeft Medical Transport Nederland haar tweede Volvo V70 in gebruik genomen. Dit voertuig is aangeschaft na de postief opgedane ervaringen met een eerste exemplaar van de Volvo V70-serie.