actueel

Medical Transport B.V. neemt tweede Volkswagen Passat in gebruik. Dit voertuig wordt ingezet voor orgaantransport en het vervoer van transplantatieteams en materialen.
MEDICAL TRANSPORT B.V. NEEMT TWEEDE VOLKSWAGEN PASSAT IN GEBRUIK
Admin / 11 maart 2020

Na de opgedane ervaringen met de eerste Volkswagen Passat, heeft Medical Transport B.V. een tweede exemplaar aangeschaft en laten op- en inbouwen door Medical Cars B.V.

Medical Transport B.V. neemt eerste Volkswagen Passat in gebruik. Dit voertuig wordt ingezet voor orgaantransport en het vervoer van transplantatieteams en materialen.
MEDICAL TRANSPORT B.V. NEEMT EERSTE VOLKSWAGEN PASSAT IN GEBRUIK
Admin / 19 februari 2020

Op 19 februari 2020 heeft Medical Transport B.V. een Volkswagen Sharan in gebruik genomen. Dit voertuig is in- en opgebouwd door de firma Medical Cars B.V.

Medical Transport B.V. neemt Mercedes-Benz V-Klasse in gebruik. Dit voertuig wordt ingezet voor orgaantransport en het vervoer van transplantatieteams en materialen.
MEDICAL TRANSPORT B.V. NEEMT MERCEDES-BENZ V-KLASSE IN GEBRUIK
Admin / 23 juni 2018

In navolging op het succesvolle gebruik van de Volkswagen Multivan is er wederom door Medical Transport B.V. een meerpersoonsbus aangeschaft.

Nieuwe kledinglijn voor Medical Transport B.V.
NIEUWE KLEDINGLIJN VOOR MEDICAL TRANSPORT B.V.
Admin / 19 januari 2018

Mede naar aanleiding van de op handen zijnde wijziging qua kledingstijl voor ambulancepersoneel heeft Medical Transport B.V. zich de afgelopen maanden bezig gehouden met het ontwerpen en implementeren van een eigen onderscheidende kledinglijn.